Vinnarna i värvartävlingen

Höstens stora medlemsvärvartävling är nu avslutad och vinnarna korade.

Den nystartade Astma- och Allergiföreningen för lägerverksamhet (i Stockholms län) vann genom att värva 41 st nya medlemmar perioden sep-dec. De vinner ett julbord för 10 personer.

Tvåa kom Helsingborg med 32 st nya. Trea kom Ängelholm med 26 st nya medlemmar. Båda vinner vårt andrapris i tävlingen, ett varsitt julbord för 5 personer.

Förutom de som värvat flest så lottade vi även ut 5 st julbord för 2 personer bland alla de enskilda personer som varit med och värvat. Dessa 5 personer vann varsitt julbord:

Rose-Marie Vidar, Alingsås

Charlotte Saric, Gotland

Sara Larsson, Ängelholm

Irene Hansson, Uddevalla

Ann-Charlotte Groiss, Uppsala-Knivsta

 

Stort grattis till alla er som vann och stort tack till alla er som var med och värvade!
Ingen som värvar medlemmar går lottlös, alla som värvar får som vanligt ett Rikspresentkort värt 50 kr.

————————————————————————————————————–

Vi kontaktade även Anders Habenicht från Lägerföreningen för att höra hur de gjorde.

Stort grattis till första vinsten i vår värvartävling!
Ni i lägerföreningen lyckades värva 41 st nya medlemmar, hur gjorde ni?
Vi fokuserade på att vända oss till gamla lägerdeltagare som idag är vuxna och har egna barn. Av de vi hann vända oss till var det ingen som inte ville vara med och stödja vår verksamhet. Många känner en enorm tacksamhet för alla fina minnen från våra läger och för dem är det en självklarhet att barn även i framtiden ska få uppleva samma sak. Det bäddar för att vi även i framtiden har många nya medlemmar att välkomna då vårt största hinder blev att samtalen tenderade till att bli väldigt långa då man inte haft kontakt på många många år, men fortfarande har så mycket gemensamt att prata om.

Varför tror du att det gick så bra?
Vi har ju en stor fördel av att vara nya som lokalförening där engagemanget är stort och där vår verksamhet är tydlig och viktig för våra medlemmar. Det är lätt att engagera alla att göra en insats och det finns en stor grupp av gamla elever som gladeligen vill visa sin tacksamhet för vårt arbete och därigenom nu i vuxen ålder hittar tillbaka till Astma och Allergiföreningen.

 Har du några värvartips att dela med dig av?
– Avsätt tid och jobba ihop, då blir det roligare att ringa runt. Samt dela på arbetet. Vi resonerade som så att om alla värvar någon istället för att en ska sitta och värva alla så blir det inte alls en lika tung uppgift.

 

Fotnot: Astma och Allergiföreningen för lägerverksamhet, är en lokalförening inom Stockholms län som har som uppgift att driva vidare de läger som sedan 30 år tillbaka har anordnats av Astma och Allergiföreningen i Stockholms län. Styrelsen utgörs av före detta elever, ledare, föräldrar och veteraner inom Astma och Allergiföreningen. För närvarande anordnar man i samarbete med Ungdomsförbundet Sveriges flotta, två läger varje sommar på Assö, för barn mellan 7-15 år. Verksamheten fokuserar på segling och har som måtto att ge barn och föräldrar en semester från handikappet. Se även: www.assoseglarskola.se

 Habbe lägerledare

Anders Habenicht (Habbe), vice ordförande i Lägerföreningen och kurschef på Sjösportslägret instruerar samarbetslek med glutenfri pasta

En tanke på “Vinnarna i värvartävlingen

Lämna en kommentar